yandex metrica

Чаши с Ваша снимка

Подаръците са един от начините, с които можем да доставим радост на близките си, да покажем своето уважение и да изразим обичта си към тях. Най-ценните подаръци са тези, които носят някакво послание. Не е нужно винаги да има повод, за да направите мил жест към любимия си човек, към колега, към шефът ви или някой приятел. Не забравяйте, че от значение е и оригиналността на подаръка. Ако искате да зарадвате някого с нещо малко и евтино, но от сърце, то подходяща идея за подарък са чашите със снимка.

Те са все по-търсени, заради своята практичност, достъпна цена и уникалност. Чашите могат да бъдат с избран от вас дизайн и снимка. Материалът, от който са изработени е порцелан. Предлагат се класически бели чаши с готова отпечатана снимка, които са подходящи за всякакви напитки. Те са идеални подаръци, както за приятели, така и за колеги или шефове. Могат да бъдат използвани и като чаши за кафе. Ако искате да дадете воля на своята креативност, се предлага и вариант за изписване на текст върху чашата. Така освен снимката, можете да напишете и послание към човека, на когото сте решили да направите подарък.

Все по-търсени напоследък са и така наречените магически чаши. Те са перфектен подарък, с който може да зарадвате двойно човекът, на когото подарявате такава чаша - веднъж, когато я подарите и втори път, когато се разкрие магическата й способност. Тези чаши са изработени от черен порцелан и не променят облика си докато не се напълнят с гореща течност. Когато чашата е студена, снимката и пожеланието върху нея не се виждат, а когато започне да се затопля, те започват да се показват.

По този начин може да изненадате по много приятен начин своята половинка на Свети Валентин или на годишнината ви, или пък някой скъп приятел, с който имате забавна обща снимка, а текстът към нея допринася за още по-положителни емоции от подаръка. Предлагаме уникални възможности за красив и оригинален подарък, с който да оставите приятни впечатления и да бъдете запомнени. Цените, на който се предлагат продуктите, са сред най-ниските и достъпни на пазара. Не губете време, зарадвайте любим човек!

НЕ се препоръчва използване на съдомиялна!Класическа порцеланова чаша с дръжка, предназначена за топли..

9,00лв.

Правилният празник заслужава правилния подарък. А какво по-х..

16,90лв.

Класическа порцеланова чаша в черен цвят с бяло поле за печа..

14,00лв.
от 1 до 3 от общо 3 продукта