yandex metrica

Календари със снимка

Календар със снимка – дългоочакваният подарък

За никого не е тайна, че един от най-поръчваните артикули, преди настъпването на Коледните и Новогодишни празници, е календарът със снимка. Няма как да отречем факта, че този подарък, е дългоочакван най-вече от бабите и дядовците, чиито внуци са стотици километри от тях. Всяко едно семейство, което отглежда деца, започва трескаво да подбира най-сполучливите снимки от архива на своя наследник и извършва кратко проучване на чии услуги да гласува доверие за таз годишните календари със снимки.

Календари със снимка

Целта на нашата статия е да ви помогнем максимално да направите възможно най-правилния избор, който да ви дари не само с перфектно изпълнение на поръчаните от вас детски календари със снимка, но и да не се налага да инвестирате твърде много средства в тях. Прагматичният гражданин винаги действа разумно и се доверява на онлайн покупката, което всъщност се оказва и най правилното решение. Така спестявате не само време, но и средства.

Не е нужно да прекосявате няколко пресечки или булеварди, за да достигнете до предварително избраното от вас местоназначение. Не се изисква дори да напускате домашния уют, в който така хубаво сте се настанили. Единственото, което сте длъжни да направите, е да подберете подходящата снимка, която смятате, че най-добре би се вписала на избрания от вас календар и да я изпратите по електронен път. Звучи страхотно, нали?!

Защо да поръчаме календар със снимка за Коледа или друг повод?

Най-общо казано, един календар със снимка е в състояние да посее много повече емоции и вълнение у човека, на който го подарявате, вместо множество други скъпо струващи предмети. Към всеки детски календар можете да добавите и надпис, който още повече ще засили неговото въздействие. Този жест е изцяло персонализиран и би могъл да породи сълзи от щастие в очите на всеки един от вас. Нима не искате точно това да постигнете, подарявайки подарък на любим за вас човек.

Замисляли ли сте се някога как се чувстват най-възрастните членове във вашите семейства, подарявайки им календар със снимка на тяхното любимо внуче, което днес е с още една годинка по-голямо, от колкото е било на предходния календар.

Разбира се, този подарък е подходящ не само за Коледа или Нова година. Можете по всяко едно време да заявите поръчка и да го поднесете – 8-ми Март, рожден ден или друг повод през годината. За да ви бъдем максимално полезни, то ние ще ви предлагаме да се доверите на Vashiat-Podarak.com. Онлайн магазинът ще ви предложи десетки варианти на детски календари със снимка и много други подаръци, подходящи за всеки един и всеки повод. Превърнете щастливите моменти от годината в още по щастливи и запомнящи се.Цена: 5 бр. - 9,99 лв. 10 бр. - 16,99 лв. За по-големи колич..

9,99лв.

Цена: 5 бр. - 9,99 лв. 10 бр. - 16,99 лв. За по-големи колич..

9,99лв.

Цена: 5 бр. - 9,99 лв. 10 бр. - 16,99 лв. За по-големи колич..

9,99лв.

Цена: 5 бр. - 9,99 лв. 10 бр. - 16,99 лв. За по-големи колич..

9,99лв.

Цена: 5 бр. - 9,99 лв. 10 бр. - 16,99 лв. За по-големи колич..

9,99лв.
от 1 до 5 от общо 5 продукта