yandex metrica

Подаръци за Свети Валентин

Какъв подарък да изберем за Свети Валентин

Когато наближава един от най-дългоочакваните дни в годината, а именно Свети Валентин, нежната половина изпада в истински шок и ужас какво точно да закупи на своя любим. В голяма част от случаите дамите са онези топли и креативни същества, стремящи се към това да изненадват, като своевременно с това желаят подаръкът им да се превърне в любимата вещ на тяхната половинка.

В стремежа си да закупим възможно най-нестандартното, различното и уникалното, изпитваме затруднение, съпроводено с дълги разходки из веригите магазини, предлагащи ни какви ли не подаръци за Свети Валентин. За мъжете е далеч по-лесно да подберат перфектния подарък. Жените се радват дори и на малките неща, стига те да бъдат поднесени с любов и уважение. Достатъчно е да закупите огромен букет от рози, дрешка, плюшено мече, ваучер за СПА процедури или екскурзия за двама. Какъвто и подарък да сте избрали за вашата любима, то бъдете сигурни, че тя ще остане възхитена, стига той да бъде поднесен по правилния начин.

Перфектните подаръци за любимия и любимата

Едно от нещата, които са в състояние да разплачат всяка дама, е персонализираният подарък. Благодарение на него половинките ви демонстрират специално отношение, съпроводено с не-малка доза старание. В епицентъра на този избор заляга стремежът на силния пол да изразят своите чувства и веднъж завинаги да покажат на техните половинки колко важна част са те в живота им. Ако искате и вие да превърнете този вълшебен празник в истинска магия, то съветът ни е да се придържате стриктно към идеите, които ще ви посочим в текста по-долу. Те са перфектният подарък за Свети Валентин както за него, така и за нея.

Подаръци за Свети Валентин

Не е нужно да обикаляте дни или седмици сред веригите магазини, където преобладават всякакви чаши, сувенири, възглавнички и плюшени играчки във формата на сърчица. Единственото, което се изисква от вас, е да проявите не малко фантазия и въображение. За да ви улесним максимално, то ние сме ви изброили възможно най-оригиналните идеи за подаръци, които са в състояние не само да предизвикат усмивки по лицата, но и да разчувстват всяко същество на планетата.

Едно от нещата, на които трябва да обърнете съсредоточено внимание, е да прецените дали вашият любим е от онези хора, оценяващи символичните жестове. За никой не е тайна, че персонализираната вещ, дори и да е нещо минимално, притежава свойството да поражда емоция и вълнение у всеки, независимо дали е човек, ценящ малките неща или такъв, който не им отдава специално внимание и отношение. Днес ние ви позволяваме да не търсите начини и идеи, а просто да решите кой от изброените по-долу подаръци ще превърне празника на любимата или любимия в емоционално пътешествие.

Когато за пръв път подарявате подарък за Свети Валентин на любимия, то едно от нещата, към които бихте могли да се придържате, е да му напомните за вашата първа среща. Това, разбира се, може да се осъществи по стотици начини. Изберете подходящия за вас.

1. Какво ще кажете за гравирани подаръци?

Несъмнено гравирани подаръци са сред едни от най-разтопяващите сърцата предмети. Вие сами можете да изберете предмета, който желаете да бъде гравиран. Това следва да бъде съобразено както с хобитата и интересите на вашата половинка, така и с нещата, които обичате да правите заедно. Не забравяйте, че подарявайки гравиран предмет, то вие имате възможността да напомняте на тази важна фигура в живота си за вас самите, независимо колко е голямо разстоянието, което ви разделя или времето, от което сте се виждали за последен път.

За да направите възможно най-правилния избор за гравиран подарък, то не забравяйте на извършите разчет на финансите си, предвидени предварително за изненадата. Ако нямате поставен лимит, то можете да закупите скъп часовник, превръщащ всяка секунда в запомняща се или бижу, което знаете, че половинката ви ще носи навсякъде със себе си. Стотици, а дори и хиляди са вариантите при гравирането. Не само предметите се отличават един от друг, но и самият надпис, шрифта, големината му и т.н.

Хората, получаващи по-малки трудови възнаграждения, навярно имат някакви ограничения, относно бюджета, предвиден за подарък. За да бъдем максимално от полза на тази част от обществото, то следва да ви изброим няколко перфектни предмета, които не само ще влязат в употреба, но също така ще превърнат този миг в неповторим и незабравим. Тук става въпрос за необходимата на всяка себеуважаваща се дама или господин, химикалка, ключодържател, запалка и много други. Не изпускайте перфектните възможности, които най-често се появяват един път в живота. Зарадвайте своя любим или любима, превръщайки го в част от подаръка, поднесен с много любов, внимание и отношение.

2. А защо не чаша със снимка

За никой не е тайна, че напоследък чаши със снимка, се използват твърде често като подарък с повод и без повод. Това е онзи предмет, с който много често започва деня. Чаша топло, ароматно кафе или билков чай е възможно най-прекрасният начин, позволяващ ви да отворите широко очи и да се усмихнете на света, който ви заобикаля. Разбира се, ние в никакъв случай не говорим за чаша, с изобразена върху нея каква да е снимка. Става въпрос за истинско порцеланово бижу, олицетворяващо прекрасен момент от живота ви.

Когато поръчвате изработката на вашия подарък за Св Валентин, ние ви препоръчваме да потърсите предварително такова изображение, което да напомня за специален момент от връзката ви с половинката. Предлагаме ви да заложите на снимка, свързана с първата ви среща, пътуване, вечеря или друг специален повод. Можете да добавите и надпис, включващ мило послание или пожелание. Идеите са от нас, а вие сами избирате по какъв начин да ги разгърнете, така че да породите сълзи от щастие в очите на най-важния човек в живота си.

3. Изненадайте любимите си хора с пъзели с ваша снимка

Следващото ни предложение представлява брилянтна изненада, която няма как да остане подмината с разочарование. Независимо какъв тип човек е половинката в живота ви, то един страхотен пъзел с ваша снимка, би повлияло на настроението на всеки един. Този подарък е перфектна предпоставка за приятно прекарана вечер с чаша хубаво вино в ръка и кутия бонбони от бял белгийски шоколад. Нима не се стремите към точно такъв развой на събитията? Разбира се, че да.

Свети Валентин е празник или ден от годината, в който трябва да изливаме чувствата си пред хората, които винаги са до нас в добри и лоши моменти. Това не е повод, налагаш демонстрация на финансовото състояние на човек. Не е нужно да пилеете куп излишни средства, за да запечатате завинаги този ден в живота си, като един от най-добре прекараните.

4. Колаж с ваши снимки

Дори и да ви звучи банално, изтъркано или старомодно, то колаж с ваши снимки в рамка си остават запазена марка за деня на влюбените. Всяка една жена прибягва изпитва огромно затруднение при подбора на изненада, с която да впечатли половинката си, а не се замисля, че радостите се крият изцяло в малките жестове, поднесени с огромна доза любов.

Не сме в състояние да отречем факта, че перфектно съчетаните снимки с надпис, изписан в долния или горен ъгъл, биха разтуптели дори най-леденото мъжко сърце. За целта ви е необходимо не само да вложите малко повече старание и креативност при подбора на ваши общи снимки, но и да потърсите подходяща рамка, в която да поставите изработения колаж. Ако все пак копнеете да оставите почерка си върху този подарък, то съветът ни е да допълните изненадата с кутия бонбони или любимите лакомства на специалния човек до вас. Ние не можем да ви обещаем нищо друго, освен това, че до края на живота си няма да откриете подаръка захвърлен в коша за смет или на място, където не сте очаквали.

Подаръци за любимия

Ако търсите най-милия израз, с който да изразите своята любов, то запомнете едно: не е важно да отделяте цялата си заплата, за да превърнете този празник във вълшебство. Единственото, което се изисква от вас е да се отървете от грешните мисли, нашепвайки ви, че Свети Валентин е онзи ден от годината, изискващ последен модел автомобил, скъп френски аромат, пътуване до екзотична дестинация и какво ли не още. Не, Свети Валентин е времето, в което да кажете онези две думички по начин, описващ се като нетрадиционен.

Всеки един от подаръците, които сме ви изброили по-горе, не само ще впечатлят и зарадват до неузнаваемост вашия човек, но те също така ви позволяват със спестените средства да допълните липсващите звена от вечерта, закупувайки си секси бельо или поръчвайки вкусна храна от вашия любим ресторант. Накарайте човекът до вас да оцени жеста и да разбере, че онова, което подлежи на уважение в живота не са скъпите вещи, а малки неща и големи хора.

Дайте воля на въображението си и се потопете в магията на празника.