yandex metrica

Доставка

Уеб сайтът Vashiat-podarak.com работи, както с Еконт, така и със Speedy, за да гарантира на своите клиенти и партньори удобна и навременна доставка, защото отлично разбираме, че понякога скоростта, с която пристигат нашите продукти е от ключово значение за вас.

В случай, че сте планирали да изпратите подарък от ваше име на друг човек и/или в друг град, то е наложително да заплатите стойността на избрания от вас продукт предварително, за да можем ние да го изпратим. Предварително става заплащането и за куриерската услуга при подобни обстоятелства, като можете да заплатите, както по банков път, така и в офис на Еконт (в случай, че сте избрали този доставчик).

Ние изпращаме подаръка, който сте избрали от ваше име, когато сте заплатили стойността му и цената за доставка до избрания от вас адрес и населено място, за да улесним целия процес и да не ви се налага да получавате, а след това отново да изпращате съответния продукт. Избраната стока пристига при получателя без от негова страна да се изисква плащане за подаръка или за куриерската услуга.

По този начин няма да ви се налага да заплащате 2 пъти за куриерската услуга и ще можете да реализирате своите намерения бързо, лесно и удобно.

Цени за доставка

  • Цена за доставка на подарък до офис на Еконт: 5,00 лева (Еконт)
  • Цена за доставка на подарък до офис на Speedy: 5,00 лева (Speedy)
  • Цена за доставка на подарък до посочен от вас адрес: 5,00 лева (Speedy)

Срокът за доставка, без значение дали сте избрали нещо по-обемисто или нещо по-малко като персонализирана луксозна писалка или чаша със снимка е в рамките на 1-2 работни дни. Имайте предвид, че ако направите своята поръчка през уикенда, то тя може да започне да се обработва в първия работен ден, който последва.

Регламентираното време, посочено в страниците с отделните продукти е за тяхната изработка според вашите изисквания и очаквания. Това не включва времето за транспортирането на продукта до посочената от вас локация, а само технологичното време, необходимо за създаването му.