yandex metrica

Подарък за Сватба

Когато сте поканени на сватба, то едно от най-големите ви притеснения е свързано с това какъв подарък да поднесете на младоженците. За никой не е тайна, че днес предимно се подаряват пликове, чието съдържание е изпълнено с банкноти. Това е честа практика, която ние не толерираме, поради ред причини. Получавайки материална помощ от своите гости, младото семейство не успява да подплати този неповторим и уникален ден от живота си с предмети, напомнящи за преживяната емоция.

Не винаги картичките с красиво изписани послания и пожелания върху тях са единственото средство, което да накара младите влюбени да се усмихнат широко. Ние смятаме, че когато ви наближи да присъствате на сватбата на ваши близки, роднини или приятели, то уважете тяхното желание и им поднесете сумата, която предварително сте заделили, но в никакъв случай не пропускайте да допълните подаръка си с предмет, специално изработен за тях.

Още щом чуем думата „сватба”, то пред нас изплуват мисли за какви ли не подаръци, било то за подаръци за гостите на сватбата, подарък за моминско парти, подарък за ергенско парти, а дори и подарък за годишнина от сватбата. Разбира се, всичко по реда си. В тази статия нашата цел е да ви предложим няколко уникални и неповторими идеи за сватбен подарък. Не се колебайте дали да прочетете изписаното в редовете по-долу, защото уверяваме ви, не е нужно да заделяте кой знае какъв бюджет, за да превърнете деня на вашите близки в още по-специален.

Подарък за сватба

Подаръци за сватба – как да изберем правилния?

Подаръците и техният избор винаги са били една сложна задача за голяма част от мъжете, а дори и за жените. Когато става въпрос за ваши много близки приятели или роднини, то паниката и ужаса от това да не се изложите, вземат връх над нещата. Захвърлете настрана безпокойството. Единственото, което се изисква от вас, е да проявите креативност и въображение. Не е нужно да подарявате екскурзия до екзотично кътче от света или пътуване с круизен кораб. Не си мислете, че онези подаръци, които струват скъпо, са най-харесваните.

Разбира се, преди всяка една сватба, всички ние знаем, че следва да се осъществи моминско и ергенско парти. Е, както вече се досещате, изисква се да поднесете нещо малко, но от сърце, на вашите приятели, които съвсем скоро ще си кажат „ДА”. Чудите се какво да бъде това малко нещо, което несъмнено ще впечатли влюбените. Ето ги и нашите предложения:

Подаръци със снимка

Както вече споменахме, не е необходимо да променяте състоянието си в банковата сметка, за да накарате двама души да засияят от радост, преди настъпването на тяхната сватба. Днес имате възможността да закупите безброй предмети, върху които да бъдат отпечатани ваши снимки. Единственото, изискващо се от вас, е да подберете ваша обща снимка или такава на бъдещите младоженци.

Огромно е разнообразието от подаръци със снимка. Преди да извършите покупката, замислете се внимателно какво точно харесват приятелите ви, какви са хобитата им, какво обичат да правят заедно. След като си отговорите на тези няколко въпроса, то значи е дошло ред на това да изберете онзи предмет, вписващ се перфектно към концепцията.

Чаши със снимка

Едва ли някой друг от гостите ще си помисли да купи чаши със снимка като подарък за моминско парти или подарък за ергенско парти. Бъдете креативни и изобретателни и ви уверяваме, че жестът ви ще се помни дълги години наред. Едва ли повечето от вас са се замисляли, но първото нещо, до което сутрин устните се докосват, то това е чашата, в която сте разлели доза ободрителна напитка.

Какво по-хубаво от това да превърнете този момент на вашите приятели в истинска наслада. Можете да подарите две еднакви чаши с тяхна обща снимка или да импровизирате така, както на вас ви харесва. Съществуват хиляди варианта, сред които да изберете онзи, който смятате за най-правилен. Надписът, който може да бъде изписан върху чашата, е онзи детайл превръщаш този предмет в уникален.

Подарък за моминско парти

Ако сте наясно коя е тяхната любима песен или фраза от филм, то бихте могли да постигнете нечувани резултати, а именно да породите сълзи от щастие в очите на младите влюбени. Както вече споменахме, възможностите са изключително много, така че на вас се пада честта да направите правилния избор.

Нека оставим настрана моминското парти и да се върнем към сватбеното тържество, което се явява култовият момент. По-горе изписахме, че парите днес задължително присъстват към подаръците, поднесени на младоженците. Разбира се, няма как да не уважим молбата на бъдещото семейство и да си спестим няколкото банкноти, оцелели от заплатата ни.

Чудите се какво още можете да добавите към материалния подарък? Искате да заложите на нещо трогателно, емоционално и сантиментално? Е, ние вече имаме няколко предложения за вас. Възползвайте се от тях и ви гарантираме, че ще се превърнете в онези гости, за които близките ви ще си спомнят цял живот, а малкия предмет, който им поднесете, ще краси дома им.

Пъзели с ваша снимка

Замисляли ли сте се някога, че това е един от най-оригиналните подаръци, които малко хора очакват да получат. Бъдете сигурни, че един такъв предмет, поднесен с остроумие и настроение, ще накара младото семейство да затанцува от щастие. А какво по-хубаво от това в деня, след сватбата да се сгушат двамата с чаша вино в ръка и да сглобят всички части от пъзела.

Нека помислим малко по-съсредоточено и философски над нещата. Всеки един от нас, рано или късно, в живота си среща онази липсваща част от пъзела. Нима този подарък не се вписва перфектно в концепцията на сватбата на младите влюбени? Разбира се, че да. Вие не само им оставяте спомен за цял живот, осигурявате им игра след сватбеното тържество, състояща се в сглобяване на частите, но и вмъквате нотки на романтика във всичко това.

За да бъдете още по-неотразими и впечатляващи, то бихте могли да изберете такава снимка, която е спомен от първата им среща. В случай, че разполагате с възможността да се разровите дълбоко из архива, то бихте могли да създадете един истински шедьовър. За да реализирате тази идея не е нужно да инвестирате кой знае колко средства. Достатъчно е единствено да заделите скромна сума пари, с която да заплатите изработката на пъзела със снимка.

Колаж от снимки в рамка

Когато двама души се сливат в едно цяло, единственото за което започват да мечтаят, са общите им планове за бъдещето – дом, деца, кариера и т.н. Домът е онова място, където всички обичаме да подреждаме спомените от различните етапи от живота си. Все пак как би се чувствал човек, ако не притежава предмети, напомнящи ми за пътуване, преживяване, разходка, среща и други.

Колажът със снимка е един уникален и неповторим подарък, който може да бъде поднесен за сватба. Едва ли съществува друг предмет, който може да го замести. Изберете няколко снимки, свързани с прекрасните моменти и преживявания на младите влюбени. Създайте колаж от тях, който да поставите в красива рамка и им го поднесете с много топли чувства и емоции, които няма как да останат неразкрити.

Запомнете едно – няма значение каква е материалната стойност на подаръка за сватба, който сте избрали. Това, което не бива да забравяте, е че поднесен по правилния начин, предметът е в състояние да се превърне в най-сантименталното нещо за получателя си. Не преставайте да си служите със своята креативност и ви гарантираме, че резултатите ще бъдат на лице.

Подарък за ергенско парти

Подаръци за гостите на сватбата

Подаръците за гостите на сватба са неизменна част от тържеството. Знаем, че всички присъстващи държат да си тръгнат от тържеството, държейки в ръка предмет, с изписани върху него имена или дати. Колкото и да не ви се иска да се ангажирате с покупката на подобен вид подаръчета, то нямате друг избор.

Ние ви предлагаме няколко варианта, които сме убедени, че ще се харесат на празнуващите, включително и на вас самите.

Магнит със снимка – това е класически подарък, който със сигурност ще остане като вечен спомен в дома на хората, които са ви уважили. Този тип подаръчета не ще променят състоянието в банковата ви сметка, тъй като стойността им не е никак висока. Младоженците трябва да се заемат със задачата предварително да подберат снимка, която да бъде поставена върху магнитите. Гостите ви ще останат истински очаровани от идеята ви за подарък;

Ключодържател със снимка – голяма част от гостите ви навярно са шофьори, а дори и да не са, предполага се че всеки ден използват връзка с ключове. Ключодържателят е подарък, който всеки ден ще напомня на вашите най-близки хора за страхотното парти, на което са присъствали те.

Надяваме се, че сме ви били максимално полезни с идеите, предоставени специално за вас.