yandex metrica

Подаръци със снимка

Подаръци със снимка – идеалната изненада за вашите близки!

Всеки обича да получава подаръци, но и да изненадва близките, защото моментът в които виждате реакцията на вашата изненада и милата усмивка в отговор на подаръка ви е просто безценен миг. Изборът обаче не винаги е лесен, но определено ако се спрете на подаръци със снимка, тогава няма да сгрешите и много ще зарадвате вашите близки.

Най-важното при избора на подарък е да мислите не само глобално, но и наистина креативно, за да можете да поднесете нещо наистина оригинално и интересно на приятелите си по някакъв специален повод или дори просто така, за да ги зарадвате. Добър избор са карти за игра с ваша снимка, с които играта определено ще е по-забавна от всякога. Децата също биха се зарадвали на подобен избор. Друго отлично решение на главоблъсканицата, с какво да изненадате без повод близките си е ключодържател със снимка.

Днес всеки има компютър, затова и стилните подложки за мишка със снимка също определено ще се харесат на всеки. Именно това са тези вещи, които ще влязат в употреба на всеки човек, но и едновременно с това ще им напомнят за вас и това, че ги обичате. Съветваме ви все пак да не действате прибързано, защото дори при красивите и оригинални подаръци си има своите тънкости. Така например много по-добър вариант е да се направи колаж, който да отразява даден период от времето и в него можете да включите ваши общи снимки.

Ако умеете да боравите с различните графични програми, тогава можете сами да направите това. Забравете за нагласените подаръци, а вместо това започнете да изненадвате вашите близки и приятели не само, когато има някакъв специален повод. Съгласете се, че един ключодържател BOBO с рамка за снимка винаги може приятно да зарадва вашите близки и да им подари един наистина незабравим спомен. Друг добър избор е часовник със снимка, защото това ще е не само оригинален подарък, но също така и практичен, който винаги ще влезе в употреба, тъй като всеки ползва такива аксесоари.

Снимката в случая ще направи избора ви наистина личен, защото ще сте вложили във вашата изненада и любовта ви. Не е нужно да чакате да има повод, за да подарите подаръци със снимка, защото неочакваните изненади са най-милите и приятни. И не забравяйте, че трябва да вложите частица от себе си, а не просто да се стараете да отбиете номера с направения избор, без дори да сте се замислили дали избора ви ще се хареса на виновника на тържеството.Искате винаги да сте близо до любимият човек? Подарете му ст..

18,00лв.

Карти за игра с Ваша снимка и кутийка.Снимките се поставят н..

24,00лв.

Магнитът е с размери 6х9 см. Запазете Вашият спомен като под..

5,00лв.

Магнитът е с размери 9х8 см. Запазете Вашият спомен като под..

5,00лв.

Плюшено мече с тениска с Ваша снимка.Надали има по-романтиче..

19,00лв.

Плюшено мече с тениска с Ваша снимка.Височина на мечето 20 с..

19,00лв.

Идеален подарък за Вас и Вашите роднини - платно отпечатано ..

36,00лв.

Подложка за мишка с Ваша снимка.Изключителна издръжливост на..

14,00лв.

Правоъгълен пластмасов ключодържател с възможност за снимка ..

3,00лв.

Часовник с Ваша снимка.След като ни изпратите снимката, подг..

17,00лв.
от 1 до 10 от общо 10 продукта