yandex metrica

За нас

Vashiat-podarak.com е собственост на ЕТ „РИГ-Румяна Григорова“ дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище гр. Нова Загора, ул. Патриарх Евтимий 77; с ИД номер 829104154; ДДС ИД. номер BG 829104154.

Вашият подарък е проект на RIG.bg и има за цел предоставяне на уникални, персонализирани и неповторими подаръци, които да подарите на любимите си хора. Продуктите са подходящи за практически всякакви поводи, включително най-честите такива, които предполагат подобен жест като:

Vashiat-podarak.com вече над 7 години съумява да зарадва своите потребители с нестандартни и креативни идеи, предизвикващи усмивки, радост и положителни емоции сред деца и възрастни, сред мъже и жени, сред стари и млади.

Сред възможните подаръци, които ще откриете при нас ще откриете редица варианти, подходящи за всеки без значение дали сте избрали да подарите персонализирана чаша, пъзел, луксозни писалки и т.н. Абсолютно гарантираното качество на нашите продукти кара клиентите да ни се доверят и дори да ни препоръчат на свои близки, познати, приятели и роднини.

Екипът на Вашият Подарък се стреми да предостави истински качествени продукти, защото отлично разбираме, че доволният клиент е най-добрата реклама и не можем да си позволим да разочароваме хора, които са повярвали в нас дори когато имат нужда от подарък в последният момент, когато не са останали други варианти.