yandex metrica

Гравирани Подаръци

Гравираните подаръци са един чудесен вариант за индивидуален и оригинален подарък. Те дават възможност да кажете по специален и стилен начин това, което искате, на любимия си човек. Този тип подаръци за подходящи за всякакви поводи - рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина, а дори и без повод. Ако имате желание да зарадвате някого приятно с нещо малко, но ценно и от сърце, именно гравираният подарък е отлично решение за това.

Чрез гравирането на послание, всеки един подарък, колкото и на пръв поглед да е скромен той, придобива силно значение и по този начин никога не загубва стойността си във времето. Той е много подходящ подарък за гадже, защото посланието върху него винаги ще напомня за вас и вашите искрени чувства. Подберете най-важните думи, които биха означавали много за вашата половинка и я зарадвайте по оригинален начин. Подходящ подарък за жени е гравираният ключодържател.

Едва ли има жена, която няма да се зарадва на нещо, което може да носи винаги със себе си и по всяко време да й напомня за вашата любов, уважение и признателност. Предлагат се няколко различни варианта, сред които може да изберете най-подходящия според вас. Стилен подарък е също и гравираната запалка. Вариантите, между които можете да избирате са: матирана, метална и ветроупорна.

Изборът е изцяло ваш, съобразен с личните ви предпочитания и тези на човека, за когото е предназначен подаръкът. Ако сте решили да подарите подарък, който освен всичко може да бъде полезен за използване в ежедневието, то непременно можете да се спрете на кутиите за химикал с място за едно пишещо средство. Те, както и металните бутилки, с място за гравиране, са изключително стилни и практични варианти за подарък. Този тип подаръци могат да влязат в употреба, и едновременно с това да останат като спомен на ваш близък човек, който сте решили да изненадате и зарадвате.

Цените на продуктите са достъпни, а поръчката и доставката стават лесно и бързо. Нашите предложение за подаръци са практични, стилни и на изгодни цени. Ако изберете продуктите ни имате уникалната възможност да зарадвате подобаващо любимите си хора и то без да утежнявате личния си бюджет. С малко усилия и средства бихте могли да доставите щастие и да оставите приятен и ценен спомен, свързан с вас.

В посочените цени е включено гравиране от едната страна. При двустранно гравиране се заплаща сума от 5 лв/бр, като всички цени са с включено ДДС. При по-големи количества, цената се договаря допълнително. За да направите своята поръчка е нужно да изпратите името на продукта и текста, който искате да бъде гравиран върху него на e-mail: rig.office1@gmail.com

Вашият подарък може да получите, чрез куриерска фирма ЕКОНТ, като цената на доставката не е включена в цената и се покрива от потребителя.Ключодържател I Love е идеалния подарък да кажете на Вашият ..

14,00лв.

Метален ключодържател с възможност за гравиране. Размер..

14,00лв.

Ключодържателят е с кръгла форма, а на халката има закачена ..

14,00лв.

Ключодържател вечен календар. С него винаги ще знаете коя да..

19,00лв.

Метален ключодържател във формата на джапанка. Чудесен споме..

14,00лв.

Ключодържател във формата на единица.Размерът на самия ключо..

13,00лв.

Интересен ключодържател за фенове на футбола. С висулка футб..

16,00лв.

Подарете незабравим подарък като гравирате името или пожелан..

13,00лв.

Интересен ключодържател във формата на карти за игра. Подход..

16,00лв.

Ключодържател във формата на кола.Размерът на самия ключодър..

14,00лв.

Подарете незабравим подарък като гравирате името или пожелан..

14,00лв.

Стилен дамски ключодържател - овал с кристали.Размерът на са..

14,00лв.

Красив ключодържател с кристали.Размерът на самия ключодържа..

18,00лв.

Метален ключодържател във формата на мотор.Размерът на самия..

14,00лв.

Ключодържател пеперудка е от две части. Предната очертание н..

16,00лв.

Стилен метален ключодържател за Вашата любима.Размерът на са..

14,00лв.
от 1 до 16 от общо 35 продукта