yandex metrica

Луксозни химикали

Подаръците трябва да бъдат съобразени с повода и човека, на когото ще ги подарявате. Добре е те да показват и вашето лично отношение. Добрите подаръци за мъже са едновременно красиви, стилни и практични. Често идеите се изчерпват и е нужна помощ, при избора на подходящ подарък, който да отговаря на предпочитанията ви и да е съобразен с бюджета, който сте предвидили за него.

Има случаи, в който се нуждаете от стилен и луксозен подарък, който да е подходящ за някой по-високопоставен човек. В тази категория ние ви предлагаме именно такива подаръци. Изборът на дизайн оставяме на вас. Ако искате да подарите специален, оригинален и луксозен подарък на някого, то ние ви предлагаме отлично решение.

Луксозните подаръци са много подходящи варианти да изкажете своята признателност и уважение към шефа или някой личен приятел, който е преуспял бизнесмен. Те биха оценили подобаващо отделеното време за избора на оригинален, луксозен и стилен подарък, който освен всичко е полезен и практичен. Луксозните химикалки са изключително стилни и са идеалния избор. Посочени са различни модели на луксозни химикали, между които може да избирате.

Към тях се предлага и луксозна кутийка. Цената на химикала включва и кутията. Ако закупите две пишещи средства от една и съща серия, получавате подарък луксозна кутия за две пишещи средства, плюс бонус калъф. Посочените модели не са подходящи за гравиране.

Предоставяме Ви страхотна възможност за оригинален подарък за мъж. Избраните от вас луксозни химикали можете да поръчате на e-mail: rig.office1@gmail.com . За въпроси и повече информация можете да ни потърсите на телефон: 0888 234 061. Срокът за доставката на вашите луксозни подаръци е четири работни дни след поръчката.Химикалът Parker IM е класически изчистен дизайн. Подарете у..

49,00лв.

Химикалът Parker IM Premium освен, че е стилен, е и изключит..

58,00лв.

Ергономичната форма на Parker Urban прави писането леко, а з..

49,00лв.
от 1 до 3 от общо 3 продукта