yandex metrica
  • Магическа чаша

Магическа чаша

Код на продукта: 18
прочети повече
Производител: RIG
Възможни опции

Тук можете да прикачите всички снимки и дизайни по вашата поръчка.

Снимка Име
Няма прикачени файлове.
16,90лв.
В наличност

Гласове: 164 Рейтинг: 2.3

Споделете в социалните мрежи:


3 дни Доставка
3 дни

Нормална поръчка

24 часа Доставка24 часа

Експреска поръчка

Правилният празник заслужава правилния подарък. А какво по-хубаво за подарък от такъв, който ще остави завинаги следа и спомен? Нашите магически чаши доказват в няколко стъпки своето име и го правят толкова добре, че едва ли ще спрете с една чаша. Трудно е да не започнете да събирате своята колекция от магически чаши. А защо не и да превърнете това в хоби?

Как работят?

Накратко казано нашите магически чаши „работят“ лесно. Също както при всяка магия обаче, нещата изглеждат далеч по-вълшебни от реалността. Първоначално всяка магическа чаша е съвсем „стандартна“ и без особени външни белези. Но изчакайте просто в нея да бъде налята топла течност. В този момент т.нар. обикновен цвят на чашата започва да придобива съвсем друг вид, докато в един момент пред Вас се разкрива„тайната“, която черният цвят пази.

Тази „тайна“ би могла да бъде всякаква. Може да бъде Ваша снимка, може да бъде снимка на любим човек, на любимо място, на любим момент. Може да бъде всичко, което пожелаете. След наливането на горещата напитка във Вашата магическа чаша, всичко това може да бъде вече видимо. Именно тогава е моментът на усмивките, на възклицанията и радостта. Защото точно това е идеята на нашите магически чаши.

Магически чаши

Как се получава магията?

Независимо какъв тип напитка налеете в магическата чаша, единственото условие е течността да бъде гореща. Именно тогава външният вид ще се промени и пред Вас ще се разкрие образът, който се крие зад иначе обикновения вид на съда.

Визията

На практика изработката на магическа чаша може да бъде изцяло Ваша идея. Това става достатъчно бързо и ефективно. Единственото условие е да ни предоставите снимка или всякакъв друг вид изображение, което желаете да бъде отпечатано върху артикула. След това единственото нещо, което остава е съвсем малко търпение, нужно за подготовката на магическата чаша.

Визията й може да бъде допълнена с различни надписи, слоган или любими цитати от киното или литературата. Всичко това решавате Вие. В случай, че в конкретния момент Ви липсват идеи... е, тогава ние отново сме на линия. Разчитайте на нас с идеи и добър опит от предишни осъществени проекти.

Дизайнът е достатъчно добър и стандартен, за да може магическата чаша да влезе в употреба на момента,а не да бъде просто поредният неизползван предмет на кухненския рафт.

Поръчка и доставка

Да, поръчката и доставката на магическите чаши при нас се случват достатъчно бързо. Достатъчно бързо не означава твърде бързо или твърде бавно. Това означава подаръкът да бъде навреме в ръцете на своя получател. Направете своята заявка на посочения e-mail, заедно с информация за контакт, както и образите и текста, които желаете да бъдат отпечатани на продукта. Това е! Няма как да бъде по-лесно.

Върни се горе и купи бързо и лесно

Подобни продукти
14,00лв.
9,00лв.