yandex metrica

3 идеи за подарък за рожден ден

3 идеи за подарък за рожден ден

Искало ли ви се е някога да бъдете центъра на внимание, поднасяйки подаръка си на празнуващия? Никога ли не сте мечтали за това да изненадате до толкова ваш близък или познат, по случай рождения му ден, та дори сълзи от щастие да потекат от неговите очи? Ние имаме няколко страхотни предложения за вас, които вярваме, че ще породят не само сълзи, но и радост, възторг  и благодарност.

1.    Чаши с ваши снимки

Чашите със снимки се появиха преди няколко години и хората не престават да им се радват и до ден днешен. Представете си, че сте поканени на рожден ден на приятелка, с която се виждате твърде рядко, поради ред причини, една от които е огромното разстояние, застанало между вас. Не ви ли се иска на този ден да я изненадате с нещо, което сте убедени, че ще и напомня за вашето приятелство? Какво ще кажете за перфектно изработен комплект от две еднакви чаши. Едната, от които бихте могли да запазите за себе си и така всеки ден да чувствате, че този скъп за вас човек е в компанията ви, независимо, че е на стотици, а дори и хиляди километри далеч от вас.

Единственото, което се изисква от вас, е да извършите подбор на любими ваши снимки, които са сантиментален спомен от пътуване, екскурзия, купон, разходка или друго. Бихте могли да добавите надпис, изцяло според индивидуалните ви предпочитания. От вас зависи какъв да бъде дизайна. Ако ли пък не разполагате с идеи, то бихте могли да се доверите на истински професионалисти, каквито са служителите в онлайн магазина vashiat-podarak.com. Там ще ви съветват и ще ви предложат възможно най-добре изглеждащото съчетание между снимки, така че вашата близка приятелка да изпадне в истински възторг и да ахне от възхита.

Може би сега се замисляте защо оставихме на заден план финансовата страна на този подарък? Чашите със снимка са изключително мил жест, който няма как да остане незабелязан. Те са изключително подходящи за всеки един повод, особено за рожден ден. Инвестицията в този подарък няма в никакъв случай да промени състоянието в банковите ви сметки.

2.    Пъзели с ваша снимка

Гаджето ви има рожден, а вие вече месеци наред не успявате да измислите какво да му купите като подарък? Предлагаме ви да заложите на пъзел с ваша снимка – оригинално, атрактивно и сантиментално. Представете си само как след края на купона вие оставате сами гушнати един в друг и с неописуемо желание се отдавате на подреждането на пъзела с чаша вино в ръка. Нима има по-романтичен момент от този, който току-що ви споменахме?

3.    Луксозни химикалки

Наближава рожденият ден на шефа ви, а вие все още се чудите какъв подарък да му купите. Да, всички ние сме наясно, че подаръците на шефа се избират с много мъки, тъй като почти никога не успяваме да се докоснем до интересите и предпочитанията на този човек, който всеки ден пристига във фирмата и се заема с разписването на купа документи, оставени му на бюрото.

А защо не луксозна химикалка с гравирани върху нея инициали? Как ви звучи? Страхотно е, нали? Вярваме, че този подарък ще разтопи и най-ледените сърца, дори и това на шефа ви. Инвестирайте не много голяма сума средства в предмет, който не само ще бъде вкаран в експлоатация, но е изцяло персонализиран, посредством инициалите, които можете да добавите от едната страна.