yandex metrica

Три идеи за подарък за жена

Три идеи за подарък за жена

Жените винаги са били онези мили и нежни същества, на които им е позволено да получават подаръци с повод и без повод. Ако един мъж иска да зарадва своята половинка, то първото нещо, което му хрумва, е нов френски аромат, красиво бижу, маркова дреха или друго. Да, ама не сте на правилния път. Една жена би оценила в пъти повече един малък, но сантиментален подарък. Не си мислете, че влагайки огромна сума средства, то със сигурност ще успеете да впечатлите всяка една жена.

За да ви бъдем максимално от полза с тази статия, то ние ще ви дадем няколко уникални идеи за подаръци, които да поднесете на вашите любими жени и да породите сълзи от щастие в техните очи.

Какво мислите за колаж от ваши снимки?

Когато една жена подари на друга жена колаж със снимки, то този жест се оценя, но не можем да кажем, че е нещо, което никога не сме очаквали да се случи. Жените са мили, нежни, грижовни и това, може би, е сред основните предпоставки да приемаме подобен жест като нещо нормално. Да, но когато един мъж подари на една жена колаж от техни общи снимки, прецизно селектирани и разказващи за общите им преживявания, то тогава настъпва интересния момент.

Затова, мили мъже, предлагаме ви да зарадвате своите любими жени, като им поръчате страхотен и уникален колаж от любими ваши снимки. За да не се чудите още къде биха могли да извършат поръчката ви професионално, то ние ви препоръчваме да се възползвате от услугите на vashiat-podarak.com. Там ще откриете още не малко на брой идеи, които вярваме, че ще накарат специалната жена в живота ви да се чувства обичана, ценена и уважавана.

Гравирани подаръци

За никого не е тайна, че гравираният подарък е изключително мил и сантиментален жест, който няма как да не ускори ритъма на сърцето ви. Тук предметите, които биха могли да се гравират, са изключително разнообразни: запалки, ключодържатели, химикалки и много други. Вие сами решавате какъв да бъде предметът. Бихте могли да помислите какво е любимото занимание на вашата приятелка, съпруга, майка или любима. Ако е шофьор, то ключодържателят ще и напомня всеки ден за вас, дори и когато е на километри разстояние. Освен това не се налага да инвестирате твърде много средства, тъй като цената в никакъв случай не би надхвърлила отделения за подарък бюджет.

Чаша с ваша снимка

Истинско произведение на изкуството е чаша със снимка на двама влюбени. За да я превърнете в още по-интересен и запомнящ се подарък, то бихте могли да добавите и пожелание, откъс от песен, стих от любимо стихотворение или друго, което мислите и чувствате. Не забравяйте, че чашата е първото нещо, което устните ви докосват всяка сутрин.

Наясно сме, че купуването на подарък за жена е сложна и трудна задача. Благодарение на онлайн магазина vashiat-podarak.com, то вие имате възможността да изненадате до неузнаваемост тази важна фигура в живота си.